#ACL2020 : VISSEL KOBE (JPN) 5-1 JOHOR DARUL TA'ZIM (MAS) : Highlights

The AFC Hub

The AFC Hub

475K มุมมอง223

    Keijiro Ogawa scored a hat-trick and Andres Iniesta was at his influential best as Vissel Kobe kicked off their debut season in the AFC Champions League on Wednesday with a 5-1 win over Johor Darul Ta’zim at the Misaki Park Stadium
    Subscribe now: goo.gl/vsuKp3

    Follow all the action from the AFC Champions League:
    Facebook: goo.gl/b8Qj7E
    Instagram: goo.gl/9Wtf2G
    Twitter: goo.gl/sLR1eK


    Follow all the action from the AFC Cup
    Facebook: goo.gl/4BPx6G
    Instagram: goo.gl/9Wtf2G
    Twitter: goo.gl/6oRMQq

    เผยแพร่เมื่อ 11 วันที่ผ่านมา

    ความคิดเห็น

    1. Satria Wibawa

      Macam latihan tanding

    2. Shahruzahrin Dkm3b

      Biasa la adat permainan... Real madrid pun rjin kena bantai ngan barcelona 5 gol

    3. Dendy Kurniawan

      1:48 first impression saya kira itu carlos teves

    4. Jesús Navas

      JDT beli lah ozil and kroos

    5. aim_Me

      Keep fighting Johor.. aku dari riau Sumatera indonesia🇲🇨

    6. Iman Hakim

      Kena balasah bos

    7. PooN Poon

      Miss you Diogo the legend of Thailand.

    8. Fred Jackass

      Iniesta lofted pass tk pernah mengecewakan. Memang dia ni creative gila. My idol Andres Iniesta 😍

    9. 타우픽

      Oh ini toh yg katanya world class club. Pffft

    10. Striker 253

      Ikutkan aku tak terkejut benda aku paling harap dari JDT dalam game ni ialah seri atau menang 1:0....tak kisahlah berlatih di abu dhabi ke di Arab mana ke....tapi aku rasa perlawanan semua orang sudah tahu sapa akan menang....Vissel kobe ialah sebuah kelab yang antara paling terbaik di jepun tambahan pula ada midfielder legenda iaitu iniesta....JDT pula team paling baik di Malaysia....ikutkan JDT perlu ada banyak lagi friendly dgn kelab luar negara....kalau tak nak jauh sangat lawan lah kelab terbaik jiran...macam Thailand atau Indonesia...baru kita bole tengok sapa lagi hebat

    11. lah beria

      Jdt n00b

    12. Matt Green

      kne rogol si jaguh kampung

    13. Gold Generation

      Kirain barcelona v jdt ternyata cm sponsornya doang sama dgn barca

    14. iwan1997 harleris

      Ada jniesta jelas lah tuh dewa vissel kobe

    15. Kuro Shin

      Aku mmg dh lama follow vissel kobe, start dia amik david villa, furuhashi, sakai,tpi watanabe xmain kalo dia main lagi trul jdt xlepas tngh hahah

    16. Shen Ruivah

      What can you do when you have Iniesta on the other team.

    17. Sugiono 123

      Jdt just be comedian in ACL LOL...

    18. Zatul Amir

      iniesta tu bukan calang2 pemain..dia prnh bgnding dngn trio mematikan smasa d barca..antara contoh messi suarez neymar.. so tidak hairan la kualiti mainan beliau smpurna.. hantaran berkualiti.. dribling bersahaja.. harap johor ambil pngarajan utk game ni

    19. Southern Lyrics

      Orang main bola ko pon nak main bola , orang jadi TM kau sibuk nak jadi TM, pastu angkuh x sedar diri masih di bawah tapak kaki orang .

    20. songkok gundal

      Waduh.....waduh.....bikin malu dong!

    21. Reza Alpin

      Mampos kau jdt malingsial wkwk

    22. Restu Budi Rahayu

      Remuk jantungku liat JTD di bantai.

    23. Deni Kurniawan

      Selamat jdt...jadi lumbung goll...lihat besok2 lagi ah..nak siapa tau lumbung gol lagi...Hehehe

    24. Calon Sarjana

      *WORLD CLASS VS VILLAGE CLASS* 😂😂😂

      1. Calon Sarjana

        @HINATA SHOYO NGAWUR KAMU, LAGI BAHAS BOLA KO MALAH KEMANA- MANA, BODOH KALI OTAK KAU WKWKW

      2. HINATA SHOYO

        @Calon Sarjana populasi ratus juta tapi tetat negara miskin 🇵🇱

      3. HINATA SHOYO

        @Calon Sarjana alesan indon dh kalah kalah je la bodo

      4. Calon Sarjana

        @HINATA SHOYO menang tipis tapi kan, tidak sampai TERBANTAI 4-0 WKWKKW

      5. HINATA SHOYO

        @Calon Sarjana lah tolol banget ini indo emang jdt gak pernah menang lawan persijakun?

    25. やんしろYANSHIRO

      Kelab besak cakap hahah

    26. Don tom

      newest stadium europ/thsel.info/video/widixo/mJHZpqO-oK-UrtE.html

    27. Miftakhul Anam

      johor sepele

    28. Stone Cold

      lain kali jgn melingkup klab yg miskin. lwn klab luar baru ada akai

    29. Sab- Ray

      please AFC, dont post 18sx video here.

    30. Noel HDT

      Mending ngundurin aja dari ACL cuma malu maluin negara aja. Wokwokwok Indonesia sadar diri belum mampu menyamai level klub2 asia barat dan timur jadi baguslah kagak kebagean jatah ACL kalo cuma jadi bulan2n lawan.

      1. HINATA SHOYO

        Indon indon bagus la jdt nak cari pengalaman lawan tim kuat bodo punya indon kalah ama malay

    31. izzul qayyim

      johor noob 👎👎👎🖓🖓🖓baju menarik main x menarik

    32. Wahid

      JDT need a foreign goalkeeper

    33. untitled untitled

      1:00 when you can spot 4 player opponent in penalty box = disaster

    34. Muhammad Aziz

      Malaysia cuma bermain style Kampung

    35. abd razak

      Kalah padam muka

    36. abd razak

      Tmj banggang ank haram

    37. abd razak

      Jdt dalam malaysia main dgn klab luar bungkus ambil player org sama dgn tmj kaki curi

    38. Until you

      Where is goalkeeper??

    39. Syafiq haikal

      JDT 5-1 VISSEL KOBE hebat lah jdt tapi...

    40. Friendly Neighbour

      Kunanlan tergelincir terus sental matthew davies. Hahaha. Ambik ambik

    41. Peter Skiles

      Damn iniesta playing in this haha

    42. Zackwan 678

      jdt dan penyokong jdt klau xberlgak msti satu malysia sokong wlupn klh..

    43. Mr Kilo

      Xpelah kena bantaii pun tetap harumkan nama 🇲🇾👍

    44. Patamarda Reza

      tetap semangat JDT.,pengalaman yg sangat berharga. salam dr Indonesia

    45. Danny Hustle

      Iniesta one of the greatest midfielder of all time vs shit team from Malaysia money club like man city

      1. Kuro Shin

        Malaysia money??

    46. Mohd Hisyamjamal

      Vissel Kobe 👊

    47. Mu'izz Munir

      Balik kg cuci parit la woiii..

    48. Faiz Zakwan

      Best tu dapat feat dgn iniesta

    49. satria dhirgantara

      JDT suka ngeprank deh... Kenapa gak bawa squad utama?? Bukan JDT Tim Utama ini, pasti Ini JDT tim B or C... Hayo ngaku...😩

    50. Legolas _

      hu hu hu

    51. #SELaMa GoaLlll#

      Sebelum main poyo gila ckpnya..dah kena hayun..hahaha stadium lawa tarak guna

    52. ketom power

      Nak nganjing jdt ni bila liga ok la..tp bila peringkat tinggi patut kita support sbgai wakil malaysia.. Antara sbb jdt gagal 1: kualiti player masih jauh 2: persaingan liga yg rendah.. contoh terbaik celtic..gagah diliga tp gagal di eropah... 3: mentaliti player malaysia.. slalu hilang fokus dan cpt mnyerah Bg ak, nak berjaya peringkat asia kedah,pahang,perak dan slangor kn cpt meningkatkan kualiti dlm liga..

      1. ketom power

        @Riski Wulung udah halal...? Kok liga indon haram? 🤣🤣🤣🤣

      2. Riski Wulung

        Aplg lawan liga 2 Indonesia di bantai 51-0

    53. Mohamad A7A

      they couldn't take the ball from iniesta, he creates space so easily, this is why barça in crisis, they can't open stubborn defense without iniesta

    54. De' Castie

      HHhahahahahhahahah padan muke

    55. Mohd Shafizul Abdullah

      Kat club malaysia bukan main hebat sekali kat ACL dah mcm club palermo nob siakk

    56. eddyC5

      Boleh tahan lah jdt kalah 5_0 , sebab ramai pemain import kan

    57. Daddy Syafia

      Peh.. mcm api ngn panggang jauhnya. Kelab terbaik malaysia. Jauh lagi rupanya bola sepak malaysia. Kerja keras di akar umbi.

    58. Azri aviator

      Good Iniesta

    59. Ahmad Sayuti

      😂😂😂🖕

    60. Ammar Iskandar

      Iniesta really a living legend